Falcon Ridge Estate Sauvignon Blanc Nelson 2016 (1 fl.)

119.00 DKK 99.00 DKK

Falcon Ridge Estate er et klassisk “Boutique Winery” og ligger ved byen Brightwater i Nelson distriktet på den nordvestlige side af sydøen. Vingården blev i 1992 etableret af Gary og Valley Neale, der havde udvalgt stedet på grund af områdets mange solskinstimer, smukke grønne bjerge og den tætte beliggenhed ved havet. De mange soltimer kombineret med den kølige vind fra havet, giver vinene en langsom modning, der bevarer både aromaer og friskhed i vinene. De 8 ha vinmarker ligger på en gammel flodseng og produktionen er beskeden med kun ca. 1.700 kasser årligt med fokus på Sauvignon Blanc, Chardonnay, Riesling og Pinot Noir.

Falcon Ridge Estate arbejder efter bæredygtige principper og er medlem af “New Zealand Sustainable Winegrowing“.

Flot sprød og læskende hvidvin fremstillet på basis af New Zealand’s signatur drue, Sauvignon Blanc. Alle druer er manuelt høstede og gæringen er foregået på rustfri ståltanke for at bevare vinens frugt og spændstighed. Vinen har kun undergået en let filtrering før tapning.

VinAvisen (★★★★★):
“Denne hvidvin smager godt med sin gode Sauvignon-karakter. Og med sin kraftige smag, der går fint ud i eftersmagen, er den meget velegnet til mad.”

FinansBureauet  (★★★★★):
“Flot Sauvignon Blanc fra New Zealand i stilsikker udgave med grønne æbler i næsen og fyldig og cremet mund med sødmefulde toner af eksotisk frugt med en snert af lime. Godt køb.”

 

På lager

Varekategori: