Bodegas Arraez, Mala Vida, D.O Valencia 2015 (1 fl.)

85.00 DKK 69.00 DKK

Bodegas Arráez ligger sydvest for Valencia. Bodegaen blev grundlagt i 1950 men der skete for alvor først noget i 1980’erner under ledelse af Don Antonio Arráez Ibanco, hvor en modernisering førte til at bodegaen blev referencerammen for D.O. Valencia. I disse år produceres der flotte koncentrerede og aromatiske vine af internationalt tilsnit – også i design.

Bodegas Arráez har ca. 30 hektar vinmarker der er placeret 600-800 meters højde over havet. Afstanden er ca. 90 km fra Middelhavet og denne blanding af kyst- og kontinentalklima giver optimale betingelser for dyrkning af områdets traditionelle druetyper såsom Monastrell, Tempranillo, Garnacha, Verdil og Alicante Bouschet (Garnacha Tintorera) samt internationale druer som Cabernet Sauvignon og Syrah. Arráez råder over vinstokke på op til 40 år.

En spansk superpleaser til lavpris med varm kødfuld næse med noter af friskkværnet peber og bacon og sødmefuld pompøs mund med righoldige mængder mørk frugt og noter af cayennepeber, muskat, espresso og toast.

På lager

Varekategori: